Follow Us:

ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

19 ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ TRANSCAR.GR διαβάστε προσεκτικά και υπογράψτε τους !

1. Με την υπογραφή σας στην υπεύθυνη δήλωση- εντολή φόρτωσης – εξουσιοδότηση επιβεβαιώνετε οτι (α) είστε ιδιοκτήτης του οχήματος είτε είστε ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη του οχήματος η (β) το πρόσωπο που υπογράφει έχει την εξουσία να το πράξει και (γ) αποδέχεστε αυτούς τους ορούς συναλλαγής για εσάς καθώς και για όλα τα άλλα πρόσωπα για λογαριασμό των οποίων ενεργείτε.

2. H Transcar.gr καλύπτει ασφαλιστικά ΜΟΝΟΝ το μεταφερόμενο όχημα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.
H εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν υπάρχοντα αντικείμενα μέσα στο μεταφερόμενο όχημα. Δεν διενεργεί κανέναν έλεγχο εντός του μεταφερόμενου οχήματος και αγνοεί παντελώς την ύπαρξη τυχόν μεταφερόμενων ειδών, έχει ήδη ενημερώσει τον πελάτη της οτι απαγορεύεται να εχει προσωπικά αντικείμενα εντός του οχήματος οπότε έναντι των ελεγκτικών και διοικητικών αρχών αποκλειστικός υπεύθυνος ειναι ο υπογράφων τη παρούσα δήλωση-εξουσιοδότηση, ιδιοκτήτης η εκπρόσωπος του οχήματος.
 
3. Ειναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε οτι τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του οχήματος ειναι σε κατάλληλη κατάσταση για μεταφορά.
Η Transcar.gr απαιτεί απο εσάς να προετοιμάσετε το όχημα σας για μεταφορά αφοπλίζοντας τυχόν συστήματα συναγερμού, να αφαιρέσετε τυχόν προεξέχοντα αξεσουάρ/σχάρες, βάσεις ποδηλάτων από το όχημα σας, να προστατέψετε/ καλύψετε τυχόν σπασμένα παράθυρα, να ασφαλίσετε/δέσετε τυχόν εξατμίσεις/προφυλαχτήρες που κρέμονται κτλ κτλ.
 

4. H εταιρεία δεν καλύπτει ζημίες που τυχόν προκληθούν απο χαλάζι, θραύση κρυστάλλων στα μεταχειρισμένα οχήματα, καιρικές συνθήκες, καταιγίδες, ταραχές, πολιτικές απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, χαλαρά/σάπια η σπασμένα μέρη του αυτοκινήτου σας αν φύγουν/ πέσουν κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Δεν δεχόμαστε ευθύνη ή αξίωση για ζημία που τυχόν προκληθεί απο διαρροή οξέων μπαταρίας, ζημίες από πολεμικές πράξεις, κρυφή ζημιά ή ζημία που δε μπορούσαμε να αντιληφθούμε κατά τη στιγμή της παραλαβής λόγω καιρικών συνθηκών ή βρώμικων οχημάτων, λόγω παραλαβής νύχτα έλλειψη φωτός, απώλεια προσωπικών αντικειμένων που έχουν απομείνει στο όχημα και δεν αντιληφθήκαμε, ζημιά που προκαλείται απο υγρά ή άλλα ιπτάμενα αντικείμενα που πετάγονται από το οδόστρωμα πχ πέτρες, σπασμένα παρμπρίζ, ζημιά στο κάτω μέρος του οχήματος (μάσκα) που έχει απόσταση μικρότερη από 150 χιλιοστά από το έδαφος.
 

5. Σε περίπτωση που αντιληφθούμε παραπλανητική περιγραφή του οχήματος απο εσάς, απόκρυψη στοιχείων, ελλειπής ενημέρωση, θα χάσετε την προκαταβολή και έχουμε δικαίωμα να αρνηθούμε/ακυρώσουμε τη μεταφορά για οποιοδήποτε άτομο/εταιρεία και για οποιαδήποτε κατηγορία οχήματος.

6. O πελάτης δεν δύναται να στραφεί δικαστικώς κατά της εταιρείας σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης του οχήματος την συμφωνιζόμενη ημερομηνία. 
Οι ημερομηνίες παράδοσης δεν είναι εγγυημένες 100% λόγω της φύσης του επαγγέλματος καθώς ορισμένες συνθήκες μπορεί να αλλάξουν το πρόγραμμα πχ καιρικές συνθήκες, οδικές συνθήκες, μηχανικά προβλήματα, ακυρώσεις εισητηρίων καραβιού κτλ ως εκ του του οποιαδήποτε έξοδα προκύψουν από τα αποτελέσματα καθυστέρησης ΔΕ θα επιβαρύνουν εμάς πχ τυχόν έξοδα ενοικιάσεις αυτοκινήτου ή έξοδα διαμονής. Θα καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια για να τηρήσουμε την ημερομηνία παράδοσης που έχουμε συμφωνήσει μαζί σας. σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη λόγω αδυναμίας παράδοσης οχήματος εντός μίας συμφωνημένης ημερομηνίας.
 

7.  Εάν οι αυτοκινητάμαξες της εταιρείας μας δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην διεύθυνση παραλαβής που μας δώσατε πχ λόγω απαγορευτικού για τα φορτηγά/λόγω έλλειψης χώρου κτλ, συμφωνείτε να συναντήσετε τον οδηγό μας στην κοντινότερη προς εσάς κοντινή τοποθεσία που θα σας ενημερώσει, εναλλακτικά θα καλέσετε οδική βοήθεια να μας το παραδώσει την οποία την χρεώνεστε εσείς καθώς και την ώρα αναμονής.

8. Συμφωνούμε ότι μπορούμε να κάνουμε έρευνα στο όχημα εάν πιστεύουμε οτι μεταφέρετε επικίνδυνα εμπορεύματα ή οτιδήποτε που δεν συμμορφώνεται με οποιονδήποτε άλλο νόμο. Κατά την κρίση μας μπορούμε να αρνηθούμε την μεταφορά ή να αφαιρέσουμε οποιοδήποτε αντικείμενο θεωρούμε ακατάλληλο. Οποιοδήποτε κόστος προκύψει για να γίνει αυτό θα το επιβαρυνθείτε εσείς.

9. Ενδέχεται να χρεώσουμε για οποιαδήποτε αποτυχία παραλαβής / παράδοσης η καθυστέρηση άνω των 30 λεπτών από την άφιξη μας, υπο τη προϋπόθεση οτι αυτό δεν οφείλεται σε δική μας υπαιτιότητα. Η ωριαία χρέωση των 100 ευρώ συν φπα θα χρεωθεί στον λογαριασμό σας για τον χρονο καθυστερησης.
Εμείς ειδοποιούμε ΠΡΙΝ ξεκινήσουμε να παραλάβουμε το όχημα πάντα.
 

10. Οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά σε ένα όχημα πρέπει να σημειώνεται κατά τη στιγμή της παράδοσης. Αποδέχεστε οτι οποιαδήποτε αξίωση που δόθηκε σε εμάς μετά τη παράδοση θα απορριφθεί απο εμάς.

11. Αυτοκίνητα τρακαρισμένα, αυτοκίνητα που δεν κλειδώνουν ή που δεν κλείνουν οι πόρτες για οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ από καμία ασφαλιστική εταιρεία.

12. Οποιαδήποτε γραπτή η προφορική προσφορά απο εμάς ισχύει για 10 ημέρες από την ημερομηνία της προσφοράς.

13. Στην περίπτωση που ο Εντολέας ή αντιπρόσωπός του, για οποιονδήποτε λόγο καθυστερήσει στην παραλαβή του οχήματος (πλην της περίπτωσης καθυστέρησης από υπαιτιότητα της “Transcar”),  η “Transcar” θα αποθηκεύσει το όχημα σε δικό της χώρο, έναντι χρέωσης 10,00 €/ημέρα, μετά την πέμπτη (5η) ημέρα αποθήκευσης. Μετά την συμπλήρωση έξη μηνών αποθήκευσης, η “Transcar”, δικαιούται να επιδιώξει την εκποίηση του οχήματος και την είσπραξη κάθε οφειλόμενου ποσού.

14. Η εξόφληση γίνεται ΠΡΙΝ από την παράδοση του αυτοκινήτου. 
Αρχικά με μία προκαταβολή και τα υπόλοιπα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Εάν αθετήσετε την πληρωμή ή τις υποχρεώσεις σας προς εμάς, τότε θα διατηρήσουμε στην κατοχή μας το όχημα σας ως ασφάλεια, θα απαιτήσουμε την άμεση πληρωμή των κόμιστρων και τυχόν δικαστικών εξόδων.
 

15. Εφόσον η Transcar.gr δεχτεί την προκαταβολή και την εντολή φόρτωσης /εξουσιοδότηση /υπεύθυνη δήλωση, αν θα ζητήσετε ακύρωση της μεταφοράς χάνετε την προκαταβολή, δεν γίνεται δεκτή 4 ημέρες πριν και πρέπει να γίνει ΜΟΝΟ γραπτώς με mail.

16. Το όχημα σας πρέπει να θεωρείτε οτι είναι λειτουργικό όταν είναι σε θέση να επιβιβαστεί/αποβιβαστεί από τον οδηγό μας με την δύναμη του ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της αποστολής. 
Αν το αυτοκίνητο δεν ειναι λειτουργικό, δεν φρενάρει, δεν κυλούν οι ρόδες, αν χρειάζεται τράβηγμα/ρυμούλκηση ή γερανό, αν δεν έχει επαρκή καύσιμα ώστε να πάρει μπροστά, όλα χρεώνονται έξτρα.
 

17. Η εταιρεία δεν πραγματοποιεί ποτέ ασυνόδευτα αυτοκίνητα απο το εξωτερικό. Μόνο στο εσωτερικό της χώρας για παραδόσεις στα νησιά. Σε περίπτωση ασυνόδευτου αυτοκινήτου (φοιτητές, σεφ, σερβιτόρους, δασκάλους σε νησιά) η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές γίνουν εντός του πλοίου.

18. Σε περίπτωση που προκύψουν διαφορές μεταξύ εταιρείας και πελατών, αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

19. Αυτοί οι όροι συναλλαγής διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους. Η εταιρεία διαθέτει ασφαλιστική κάλυψη στην DAS.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θεσσαλονίκη, Περιοχή Β Κ.Τ.Ε.Ο.

Κιν:+30 6944345695
Κιν: +30 6944412230
Τηλ. 00491781484932
Email: deligiannidi@yahoo.gr

Ώρες Λειτουργίας

Καθημερινές:

10:00 – 18:00

Σάββατο:

Έπειτα από Ραντεβού

Κυριακή:

Κλειστά

Φωτογραφίες